Luxe broden

Naast het gebruikelijke brood, maken wij in onze bakkerij een grote variantie aan luxe broden. Seizoensafhankelijk en met verrassende ingrediënten, zo is een bezoek aan onze bakkerij altijd een smakelijke verrassing.

Rozijnenbrood

Ingrediënten: tarwebloem, gist, zout, rozijnen, soja, sinaasappel, citroen, dextrose, gluten, melkeiwit.

Krentenbrood

Ingrediënten :tarwebloem,gist,zout,rozijnen,krenten,soja,sinaasappel,citroen,dextrose,gluten,melkeiwit.

Stokbrood

Ingrediënten: tarwebloem, zout, gist, hardbrood-poeder, desem cultuur.

Turks brood met kaas*

Ingrediënten: tarwebloem, zout, gist, plantaardig vet, melkpoeder, dextrose en kaas

Turks brood met olijven, tomaten en kaas*

Ingrediënten: tarwebloem, zout, gist, plantaardig vet, melkpoeder, dextrose, kaas, groene olijven, zwarte olijven, zongedroogde tomaatjes.

Turks brood met zeezout en rozemarijn*

Ingrediënten: tarwebloem, zout, gist, plantaardig vet, melkpoeder, dextrose, rozemarijn en zeezout.

Van onze luxe broden worden diverse soorten gemaakt. Van deze broden vervangen wij bij een aantal het gist door een desemcultuur, hierdoor krijgt het brood een lekkere korst en een vollere smaak.

* Deze broden zijn alleen verkrijgbaar op vrijdag en zaterdag of desgewenst op bestelling.